Za chvíľu tu je plavková sezóna a tam končí veškerá sranda 😀 Tam to už veľmi neobabrete. Tak, keď som sa už dala s Fitshaker do tej plavkovej výzvy, snažím sa vykrývať obedy/večere nízkosacharidovo (keďže chleba sa mi asi nepodarí vzdať). Jedna výborná a extra chutná inšpirácia, s morčacím mäskom. Neskutočne zasýti :* Môžete ísť do záhrady okopávať 😀
Za chvíľu tu je plavková sezóna a tam končí veškerá sranda 😀 Tam to už veľmi neobabrete. Tak, keď som sa už dala s Fitshaker do tej plavkovej výzvy, snažím sa vykrývať obedy/večere nízkosacharidovo (keďže chleba sa mi asi nepodarí vzdať). Jedna výborná a extra chutná inšpirácia, s morčacím mäskom. Neskutočne zasýti :* Môžete ísť do záhrady okopávať 😀
Na bravčovej masti si minútku speníme pokrájanú cibuľu. Pridáme podrvenú alebo najemno nastrúhanú mrkvu, rascu, nakrájané šampióny, mäso a poopekáme cca 5 min. Pridáme pretlačený cesnak, červenú mletú papriku, sójovú omáčku a zalejeme najlepšie domácim kečupom (riedkym). Varíme cca 20-30 min., v prípade potreby dolejeme trochu vody. Ragú dochutíme soľou, medom a majoránkou. Fantastické je aj korenie na mleté mäso, príp. trošku pizza korenie. Ragú nemá byť veľmi riedke a v podstate dáva hlavnú chuť.
Rúru si rozohrejeme na 180 stupňov.
Medzitým si nakrájame baklažán na tenké plátky (fakt tenké, aby sa nám to dalo zavinúť) a nasolíme ich, aby nám pustili horkosť. Potom kuchynskou utierkou osušíme, plníme hotovým ragú a zavinieme. Zapekaciu misku si jemne potrieme ragú a ukladáme rolky. Dáme piecť do rúry cca 30 min. Potom posypeme syrom a dáme ešte zapiecť na 10 min.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Vyborne su. Vdaka za recept!