Praženica s rajčinami a cibuľkou
Praženica s rajčinami a cibuľkou
Hodnotienie: 4
Hodnotenie: 3.5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Keď som ešte ako dieťa bola na výmennom pobyte v Belgicku, zamilovala som sa do praženice s rajčinkami, ktoré tam robili a mám to tak rada dodnes <3 S jarnou cibuľkou a korením je to skutočná pochúťka.
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Praženica s rajčinami a cibuľkou
Praženica s rajčinami a cibuľkou
Hodnotienie: 4
Hodnotenie: 3.5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Keď som ešte ako dieťa bola na výmennom pobyte v Belgicku, zamilovala som sa do praženice s rajčinkami, ktoré tam robili a mám to tak rada dodnes <3 S jarnou cibuľkou a korením je to skutočná pochúťka.
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Množstvo Príprava
1 porcia 3 min
Doba varenia
3 min
Postup prípravy
  1. Cibuľku si umyjeme a nakrájame na kolieska. Na panvici rozhorúčime olivový olej, pridáme cibuľku a minútku restujeme. Medzitým si nakrájame cherry rajčiny na tretinky, pridáme k restovanej cibuľke a prehrejeme minutku. Poprášime korením harisa (ak nemáte tak drvená rasca, červená mletá paprika a chilli), rozbijeme vajíčka a miešame, aby nám vznikla praženička. Trvá to maximálne pol minútky. Na tanieri posypeme s parmezánom, čerstvým koriandrom a podávame s kváskovým chlebíkom.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.