Šťavnaté trhané mäsko alá „pulled pork“ Hodnotienie: 5 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu | Tlačiť recept | | | |
Poznáte pulled pork? Alebo po našom trhané mäsko? Je to pomaly pečené, šťavnaté a vychutené bravčové mäsko, ktoré sa tak úžasne až rozpadáva, že ho natrháte vidličkou. Najradšej ho mám aj s omáčkou v domácom hamburgeri, ale výborne chutí aj len tak s chlebíkom a šalátom. Kéd nerátame pečenie, príprava vám zaberie tak 15 minút a takéto recepty ja milujem.
Množstvo | Príprava |
5 porcie | 10 min |
Doba varenia | Čas na oddych počas varenia |
3 – 3,5 hodín | 12 hodín |
Množstvo | Príprava | 5 porcie | 10 min |
| Doba varenia | Čas na oddych počas varenia | 3 – 3,5 hodín | 12 hodín |
|