Vegan žemličky (bez laktózy/kazeínu/cukru) Hodnotienie: 0 Hodnotenie: 0 You: Hodnotenie receptu | Tlačiť recept | | | |
Milujem domáce vajíčka. Som polovičná vegetariánka, no nikdy by som si nebola pomyslela, že práve ja budem robiť doma niečo vegan a „vyrábať“ doma vajcia 😀 Ale ako sa vraví, nikdy nehovor nikdy, a keďže sa snažím myslieť aj na vás vegánov, vyskúšala som to. Z výsledku som veľmi prekvapená, cesto bolo fantastické, jemné, vláčne až dokonca žemličky po upečení pružné. Veď vyskúšajte sami a poviete mi 🙂 Jedine jedna drobnosť, ak máte vychytávku, čím potrieť vrch žemličiek, aby sa sezam lepšie udržal, rada sa niečo priučím 🙂
Množstvo | Príprava |
6 ks | 10 min. |
Doba varenia | Čas na oddych počas varenia |
15-20 min. | 60-120 min |
Množstvo | Príprava | 6 ks | 10 min. |
| Doba varenia | Čas na oddych počas varenia | 15-20 min. | 60-120 min |
|