Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 2.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
maslové nové zemiačky a mladý hrášok sú úžasná kombinácia. Na spôsob šalátu bez majonézy v lete ako stvorené 🙂 Zemiaky su velmi lahucke a chutne konzistencne chut zemiakoveho salatu ale pritom odlahcene s jemnym podtonom kopru.
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Filet z tresky a falošný zemiakový šalát
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 2.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
maslové nové zemiačky a mladý hrášok sú úžasná kombinácia. Na spôsob šalátu bez majonézy v lete ako stvorené 🙂 Zemiaky su velmi lahucke a chutne konzistencne chut zemiakoveho salatu ale pritom odlahcene s jemnym podtonom kopru.
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Množstvo Príprava
2 osoby 10 min
Doba varenia
15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. osupane a nakrajane zemiaky dame varit na cca 15-20 min, sledujeme.
  2. Vodu scedime, do zemiakov dame 1 PL masla (kludne aj kopcom, hrabnut lyzicou do masla). Pripravime si zalievku – trochu slahackovej smotany, kopor, dijonska horcica (mnozstvo podla chuti) citronova stava, sol, chilli si poriadne vymiesame a nalejeme na zemiaky, zlahka premiesame. Kostujeme v pripade chute pridat na intenzite, horcica, citron sol atd…
  3. na záver primiešame hrášok. Ak je mladý malý sladký, nemusíte variť, ak je už starší, pridajte ho variť k zemiakom.
  4. Medzitým si tresku umyjeme, osusime na kuch, utierke, pokvapkame citronovou stavou,dame korenie na ryby, sol,poprasime cervenou paprikou a posypeme mukou
  5. opecieme na grilovacej panvici na ktoru sme si dali kusok masla. Jednu stranu spravime s pokrievkou, druhu stranu uz dame pokrievku prec…druhu stranu uz nemusime nicim poprasovat, opecieme ju prirodzene, krusta staci ked je na jednej strane.
  6. Rybicku servirujeme pokvapkanu so stavou z vypeku a citronom. Bon apetit
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.