Formu vytiahneme z rúry a začneme striedave liať cesto do stredu, raz vanilkové, raz karobové. A takto, až kým sa nám všetko minie. Stále do stredu, do toho istého bodu akoby na seba, krásne sa nám to bude rozchádzať do strán. Netreba sa báť. Keď je cesto minuté, zoberieme si špáradlo a robíme pavučinku od krajov do stredu po celom obvode. Keď už máme hotové, zmeníme smer a pomedzi čiary z krajov do stredu začneme ťahať čiary zo stredu do krajov. Dáme piecť do rúry na 30 minút. Po 30 minútach stiahneme teplotu na 150 stupňov a dopekáme ešte 10 minút. Následne rúru vypneme a tvaroháč v nej necháme cca pol hodinu „dôjsť“. Potom vyberieme a dáme poriadne zachladiť. Najlepší je úplne zachladený a na druhý, tretí deň 🙂