Najprv si zarobíme cesto, bude nám odpočívať. Do misky od robota si vlejeme teplú vodu z vodovodu, pridáme kvasnice, zamiešame a počkáme 10 min. Kvasnice nám vzídu na povrch v podobe malých fliačkov. Vsypeme hladkú špaldovú múku, soľ a necháme zapracovať robotom asi minútku. Pridáme celozrnnú múku, vločky a necháme vypracovať cesto. Cesto sa lepí, čiže prisypávajte ešte pomaly múku navyše asi tak jednu-dve hrsti hladkej špaldovej múky. Stroj vypneme, poriadne si pomúčime ruky aj cesto a vyberieme ho na dosku. Cesto musí byť veľmi veľmi vláčne a jemné. Je to dôležité, kvôli konzistencii a chuti. Budete potrebovať na všetko múku, na ruky, ktoré poriadne a viackrát pomúčite, dosku, valček, najmä aby cesto zostalo vnútri elastické a vláčne (je naozaj veľmi vláčne) no zároveň zvonku nelepilo.