Lotus gaštanový cheesecake Hodnotienie: 23 Hodnotenie: 3.48 You: Hodnotenie receptu | Tlačiť recept | | | |
Zavrite si oči a len si predstavte tú sladkú podmanivú chuť karamelu a gaštanov, ktoré sa vám rozplývajú na jazyku. Ako si ju vychutnaváte kúsok po kúsku až po poslednú omrvinku. Pri jednom kúsku neskončíte, to vám hovorím dopredu a narovinu. Ešteže je tento cheesecake zdravý, plný bielkovín, tých správnych tukov, vlákniny a vitamínov a vy nemusíte mať žiadne výčitky. Zahreje, zasýti, obalí nervy, zamilujete si, sľubujem. Tak čo, idete do toho so mnou?
Množstvo | Príprava |
26 cm tortový priemer | 30 min |
Doba varenia | Čas na oddych počas varenia |
45 min | 4 hodiny |
Množstvo | Príprava | 26 cm tortový priemer | 30 min |
| Doba varenia | Čas na oddych počas varenia | 45 min | 4 hodiny |
|