Maková bublanina s višňami Hodnotienie: 42 Hodnotenie: 3.88 You: Hodnotenie receptu | Tlačiť recept | | | |
Predstavte si tú chuť. Chrumkavý mak s kyselkavým podtónom višní. Dokonalá kombinácia 🙂 Veľa mojich priateliek ku mne chodí po rady, čo so špaldovou múkou. Som známa tým, že u mňa doma pšeničnú nenájdete. Špalda je vlastne divá pšenica. Je to jej zdravšia sestra 🙂 Má živiny, vitamíny a lepšie trávi. Kdežto z klasickej pšenice je vybité už takmer všetko a okrem samého lepku neobsahuje skoro nič. Preto sa tak na vás „lepí“ a priberáte. Špalda je tuhšia a ťažšia múka, preto ju vždy miešam s kokosom. Ad 1: Korpusy, piškóty a iné zostanú nadýchané. Ad 2: Nie je tam potom toľko tej múky a koláče sú viac výživné a fit 🙂 Nuž, vyskúšajte. Neodoláte 🙂