Pena z treščej pečene
Pena z treščej pečene
Hodnotienie: 15
Hodnotenie: 3.2
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Táto pena je jednoducho božská <3 Dokonalá na silvestrovské jednohubky. Jemné maslové nebo v ústach s nádychom tresčej pečene s jemne kyselkavým akcentom balsamica, ktoré ho vynesie do gurmánskych výšin <3 Výborná je aj variácia s tuniakom.
Množstvo Príprava
14 kúskov (1 dlhá francúzska bageta) 15 min
Množstvo Príprava
14 kúskov (1 dlhá francúzska bageta) 15 min
Pena z treščej pečene
Pena z treščej pečene
Hodnotienie: 15
Hodnotenie: 3.2
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Táto pena je jednoducho božská <3 Dokonalá na silvestrovské jednohubky. Jemné maslové nebo v ústach s nádychom tresčej pečene s jemne kyselkavým akcentom balsamica, ktoré ho vynesie do gurmánskych výšin <3 Výborná je aj variácia s tuniakom.
Množstvo Príprava
14 kúskov (1 dlhá francúzska bageta) 15 min
Množstvo Príprava
14 kúskov (1 dlhá francúzska bageta) 15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: kúskov (1 dlhá francúzska bageta)
Postup prípravy
  1. Maslo musí mať izbovú teplotu. Nakrájame si ho na kúsky, dáme do misky a necháme zmäknúť cca 15 min, aby sa nám krásne našlahalo. Keď je mäkké, vyšlaháme ho elektrickým šlahačom do peny, cca 2 minúty.
  2. Pridáme scedenú treščiu pečeň, dochutíme soľou, citrónovou šťavou a pridáme polovicu nasekanej petržlenovej vňate. Zašlaháme, aby sa nám hmota krásne spojila na nadýchanú penu. Ak by bola pena redšia, dajte mierne stuhnúť do chladničky.
  3. Cukrárske vrecko si naplníme penou a s ozdobnou špičkou robíme na nakrájanú bagetku vlnky. Ozdobíme nadrobno nakrájanou kápiou a posypeme zvyšnou vňaťkou. Neskutočný osviežujúci chuťový zážitok dodá kralitný balsamico ocot, ktorým jemne bagetky pofŕkame.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.