Ríbezľová torta s bielou čokoládou
Ríbezľová torta s bielou čokoládou
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Dokonalý víkendový zákusok 🙂 Nepečený, osviežujúci, spojenie bielej čokolády s kyslastými ríbezľami spolu neskutočne chuťovo ladí. Hotový ho máte raz-dva :*
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Ríbezľová torta s bielou čokoládou
Ríbezľová torta s bielou čokoládou
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Dokonalý víkendový zákusok 🙂 Nepečený, osviežujúci, spojenie bielej čokolády s kyslastými ríbezľami spolu neskutočne chuťovo ladí. Hotový ho máte raz-dva :*
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Príprava
20 min
Čas na oddych počas varenia
2 hodiny
Čo budeme potrebovať
Množstvo: 26 cm priemer
Postup prípravy
  1. Najprv si rozpustíme nad parou bielu čokoládu.
  2. Tvaroh si dáme do mixéra, prilejeme rozpustenú čokoládu, prisypeme odstopkované ríbezle a poriadne spolu rozmixujeme. Dosladíme podľa chuti, ja som už nič nepridávala.
  3. V miske si vyšlaháme šlahačku a opatrne ju ručne primiešame do zmesi.
  4. Na dno tortovej formy si naukladáme piškóty, zalejeme zmesou a dáme do chladničky na 2-4 hodiny najlepšie cez noc. Pred servírovaním dokola ozdobíme ríbezľami.
Poznámka k receptu

tento recept som sa nechala inšpirovať od marthy stewart.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.