Tuniak obalený v sezame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty
Tuniak obalený v sezame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Už ste jedli tuniaka aj inak ako v konzerve? Vyskúšajte toto fantastické rybacie mäsko, pochutíte si. Ak máte radi sushi, rybu restujte asi tak minútku z každej strany. Vnútri bude mäsko ružové.
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Tuniak obalený v sezame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty
Tuniak obalený v sezame a zelenom čaji, maslové zemiaky s čerstvou pažítkou a šalát z červenej kapusty
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Už ste jedli tuniaka aj inak ako v konzerve? Vyskúšajte toto fantastické rybacie mäsko, pochutíte si. Ak máte radi sushi, rybu restujte asi tak minútku z každej strany. Vnútri bude mäsko ružové.
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. Tuniaka si opláchneme a mierne osušíme na kuchynskej utierke. Sypaný zelený čaj alebo sáčok zeleného čaju roztrhneme a posypeme tuniaka. Osolíme, pridáme chilli a zasypeme sezamom (nebojte sa ho, krásne sa opraží dozlata a schrumkavie ♥). Toto spravíme z oboch strán.
  2. Dáme na panvicu a pomaly opečieme z každej strany. Ak má niekto z vás rád sushi, opražte menej – pár minút a sprudka z každej strany, zostane po krajoch biely a vnútri sýtoružový. Nenormálny efekt to spraví na tanieri. My máme radi well done, takže nič.
  3. Zemiaky si uvaríme, zlejeme vodu, pridáme maslo, soľ a čerstvú pažítku nakrájanú nadrobno.
  4. Kapustu si nakrájame na menšie kúsky, pridáme citrónovú šťavu, soľ, med, olivový olej, tekvicový olej, minimum balsamica a čerstvú petrželku. ♥♥ Je to všetko božská kombinácia. ♥♥
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.