Tvarohovo-kefírová bublanina
Tvarohovo-kefírová bublanina
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 3.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Na celý plech budeme potrebovať nasledujúce množstvá. Robila som ju prvýkrát do tortovej formy, a teda vyzerala úžasne. No môžete ju dať aj do suflé foriem. Na tortovú formu s priemerom 26 cm budeme potrebovať polovičné množstvo ingrediencií.
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Tvarohovo-kefírová bublanina
Tvarohovo-kefírová bublanina
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 3.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Na celý plech budeme potrebovať nasledujúce množstvá. Robila som ju prvýkrát do tortovej formy, a teda vyzerala úžasne. No môžete ju dať aj do suflé foriem. Na tortovú formu s priemerom 26 cm budeme potrebovať polovičné množstvo ingrediencií.
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Príprava
10 min
Doba varenia
30 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Všetko spolu vymiešame buď metličkami, alebo ručne a dáme na vymastený, kokosom vysypaný plech. Navrch poukladáme ovocie, ktoré ľúbite (napr. lesné čučoriedky, ríbezle, aj mrazené). Pečieme pri teplote 180 stupňov, s horným aj dolným ventilátorom, cca 30 min. Nakoniec posypeme pomletým xylitolom. Bon appetit 🙂 Ak chcete mať bublaninu ešte nadýchanejšiu, vyšľahajte si dve bielka a nakoniec ich jemne vmiešajte do zmesi 🙂
    Všetko spolu vymiešame buď metličkami, alebo ručne a dáme na vymastený, kokosom vysypaný plech. Navrch poukladáme ovocie, ktoré ľúbite (napr. lesné čučoriedky, ríbezle, aj mrazené). Pečieme pri teplote 180 stupňov, s horným aj dolným ventilátorom, cca 30 min. Nakoniec posypeme pomletým xylitolom. Bon appetit :) Ak chcete mať bublaninu ešte nadýchanejšiu, vyšľahajte si dve bielka a nakoniec ich jemne vmiešajte do zmesi :)
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.