Vanilkový cheesecake s rebarborovým topingom
Vanilkový cheesecake s rebarborovým topingom
Hodnotienie: 4
Hodnotenie: 3
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Rebarbora je bojovnicka proti unave, prekonajte s nou jarne matoženie. Okrem toho, vedeli ste, ze ma v sebe celú radu vitamínu B, podporuje srdcovo cievnu cinnost, zuby, kosti vdaka vysokemu podielu vapnika, znizuje krvny tlak a Významne podporuje peristaltiku čriev a vyprázdňovanie čriev. Pozor vsak na listy, tie nejest su jedovate!
Množstvo Príprava
26 cm tortová forma 20 min
Doba varenia Čas na oddych počas varenia
40 min 4 hodiny
Množstvo Príprava
26 cm tortová forma 20 min
Doba varenia Čas na oddych počas varenia
40 min 4 hodiny
Vanilkový cheesecake s rebarborovým topingom
Vanilkový cheesecake s rebarborovým topingom
Hodnotienie: 4
Hodnotenie: 3
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Rebarbora je bojovnicka proti unave, prekonajte s nou jarne matoženie. Okrem toho, vedeli ste, ze ma v sebe celú radu vitamínu B, podporuje srdcovo cievnu cinnost, zuby, kosti vdaka vysokemu podielu vapnika, znizuje krvny tlak a Významne podporuje peristaltiku čriev a vyprázdňovanie čriev. Pozor vsak na listy, tie nejest su jedovate!
Množstvo Príprava
26 cm tortová forma 20 min
Doba varenia Čas na oddych počas varenia
40 min 4 hodiny
Množstvo Príprava
26 cm tortová forma 20 min
Doba varenia Čas na oddych počas varenia
40 min 4 hodiny
Čo budeme potrebovať
Množstvo: cm tortová forma
Postup prípravy
  1. Rebarboru si osupeme od vlasov a nakrajame na male kusky. Posypeme cukrom/medom/akymkolvek sladidlom a nechame cca 5-10 min odpocivat, aby pustila stavu. dame do hrnca, zalejeme vodou (tak aby bola rebarbora ponorena), pridame trosku agaru prip. zelatiny a varime cca 3 minutky od zovretia. ona je bleskovo makka. vypneme, nechame trosku ochladnut, dame do mixera a rozmixujeme. Kedze rebarbora je zelena, prihodime 10-15 guliciek mrazenych ribezli aby nam to krasne zafarbili do bledunko-ruzova. Mozete aj cucoriedky ale len tie lesne a tie stacia tak 5 bobuliek. Resp oblubena kombinacia je s jahodami. Okostujeme, pripadne dosladime, mozete pridat aj pomarancovu stavu perfektne sa to dokopy hodi 🙂 Idealne na cizkejk samozrejme, ale dokonale aj na palacinky, puding, ako krem, ci dokonca na chlebik namiesto dzemu <3 vyskusajte neobanujete :)
  2. cizkejk taky ten moj najoblubenejsi a overeny recept – 1 banovecky tvaroh mixnuty so 100 ml slahackovej smotany, aby bol kremovy, 1 cream cheese/lučina, 1 mascarpone, 2 vajicka, 2 PL vanilkoveho pudingu a cukor/med. piect na 160 cca 30 min, potom stiahnut na 150 dalsich 10-15 min a potom vypnut trubu a nevsimat ci cizkejk 2 hodiny do uplneho vychladnutia..ideal trubu ani neotvarat..pak dat do chladu aspon na dve hodky. ze dilišs! naspodok samozrejme keksiky s maslom 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.