Rebarboru si osupeme od vlasov a nakrajame na male kusky. Posypeme cukrom/medom/akymkolvek sladidlom a nechame cca 5-10 min odpocivat, aby pustila stavu. dame do hrnca, zalejeme vodou (tak aby bola rebarbora ponorena), pridame trosku agaru prip. zelatiny a varime cca 3 minutky od zovretia. ona je bleskovo makka. vypneme, nechame trosku ochladnut, dame do mixera a rozmixujeme. Kedze rebarbora je zelena, prihodime 10-15 guliciek mrazenych ribezli aby nam to krasne zafarbili do bledunko-ruzova. Mozete aj cucoriedky ale len tie lesne a tie stacia tak 5 bobuliek. Resp oblubena kombinacia je s jahodami. Okostujeme, pripadne dosladime, mozete pridat aj pomarancovu stavu perfektne sa to dokopy hodi 🙂 Idealne na cizkejk samozrejme, ale dokonale aj na palacinky, puding, ako krem, ci dokonca na chlebik namiesto dzemu <3 vyskusajte neobanujete :)