Cesto rozdelíme na 6 kusov. Každý kúsok poprekladáme ako obálku, z krajov, do stredu, otočíme opačne, a rukami vytvarujeme žemlu (akoby ste na kurze hrnčiarstva robili rukami hrček z hliny :D) Žemle dáme na plech s pečiacim papierom a prikryjeme utierkou. Necháme kysnúť ešte 15 min. Zatiaľ rozhorúčime rúru na 200 stupňov a dolu na kraj trúby pri dvierka dáme malú misku (ja používam zapekaciu na creme brulle) alebo malý hrnček, aby sme si vytvorili „záparu“. Vajíčko čo nám zostalo poriadne rozhabarkujeme, aby sa spojil žĺtok s bielkom a potrieme vrch žemlí. Posypeme sézamom, soľou a dáme piecť do vyhriatej rúry na 15-20 min. Do nádoby na spodku rúry vlejeme deci studenej vody.