Množstvo | Príprava |
9 rohlíkov | 20 min |
Doba varenia | Čas na oddych počas varenia |
15 min | 45 min |
|
|
Trvalo mi naozaj dlho, kým som sa naučila pracovať so špaldovou múkou, pochopila ako pracuje a čo jej treba, aby bolo pečivo nadýchané ako pri pšeničnej 🙂 . Nikdy som nemyslela že upečiem klasické biele rožky zo špaldy, ktoré budú nadýchané a budú chutiť ako z obchodu..no a oni chutia ešte lepšie. Že toto spraví bravčová masť s cestom 😀 Neuveriteľné..Len mlčky sedíme, jeme a nevieme sa nabažiť. Verím, že bude chutiť aj vám :*
|
TIP : všetky múky z tohto receptu kúpite napríklad aj v Lidl, Tescu. Všetky múky je možné nahradiť za iné, musíte len doladiť konzistenciu cesta, malo by byť ako plastelína. Môžete použiť aj pšeničnú múku, cca 500 gramov dokopy.
Pôvodný recept pochádza od autora Martina Kubíka.