Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou
Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Perfektný, rýchly a krémový obed. 🙂
Množstvo Príprava
2 osoby 15 min
Množstvo Príprava
2 osoby 15 min
Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou
Fussili tricolora s riccotovo-hermelinovou omáčkou
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Perfektný, rýchly a krémový obed. 🙂
Množstvo Príprava
2 osoby 15 min
Množstvo Príprava
2 osoby 15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. Farfalle si uvaríme podľa návodu.
  2. Červenú cibuľku si osmahneme na masle do sklovita, jemne posolíme, aby sa cibuľka nepripálila. Nasypeme pizza korenie od Vitany (dá omáčke dominantnú chuť a úplne ju oživí, netreba sa báť aj viac).
  3. Pridáme nakrájaný hermelín král syru, mozzarellu di buffala (alebo klasickú mozzarellu) a miešame, aby sa syr rozpustil, struhneme parmezán, pridáme ricottu a 33% smotanu.. Miešame, pokým sa chute prepoja a omáčka zredukuje. Vypneme, primiešame čerstvú pažítku, príp. dosolíme.
  4. Servírujeme s cviklovými výhonkami, nastrúhanou reďkovkou a čerstvou pažítkou, ktoré sme si všetky predtým pokvapkali citrónom a osolili. Je to detail, ktorý dá omáčke sviežu chuť a bude fresh. 😉 Bon appetit priatelia. 😉
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.