Hokkaido-cviklová polievka
Hokkaido-cviklová polievka
Hodnotienie: 13
Hodnotenie: 4.38
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vaša obľúbená polievka, konečne aj na webe. Vymyslela som ju, keď som sa klasických hokkaido polievok už akosi objedla. Chcelo to trochu povýšiť na inú úroveň, tak som pridala cviklu. Chuťovo vyšla neskutočne lahodne. Plus o dôvod viac, ako do tela dostať cviklu. Vôbec ju necítiť.
Množstvo Príprava
4 porcie 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
4 porcie 15 min
Doba varenia
30 min
Hokkaido-cviklová polievka
Hokkaido-cviklová polievka
Hodnotienie: 13
Hodnotenie: 4.38
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Vaša obľúbená polievka, konečne aj na webe. Vymyslela som ju, keď som sa klasických hokkaido polievok už akosi objedla. Chcelo to trochu povýšiť na inú úroveň, tak som pridala cviklu. Chuťovo vyšla neskutočne lahodne. Plus o dôvod viac, ako do tela dostať cviklu. Vôbec ju necítiť.
Množstvo Príprava
4 porcie 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
4 porcie 15 min
Doba varenia
30 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Hokkaido, cviklu, rajčinu si nakrájame, dáme do hrnca, pridáme rascu, nalejeme vody asi tak 5 cm nad a varíme 30-40 min domäkka. Ja som robila polievku vo Vitamilk – výrobník rastlinného mlieka na funkcii nutričná kaša. Môžete aj v hrnci normálne a keď bude zelenina uvarená, len ju ponorným mixérom rozmixujete.
  2. Keď je polievka hotová, pretlačíme štvrťku strúčiku cesnaku (doda neskutocnu aromu), pridáme maslo, soľ, med, citrón šťavu, čerstvé bylinky a vo vitamilku alebo ponorným rozmixujeme. Dochutime este ak je treba príp.zriedime vodou.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.