Archív článkov

Bryndzový báleš s medvedím cesnakom

chrumkavé cesto, pavučinková striedka a šťavnatá obloha Bryndzový báleš s medvedím cesnakom Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept My sme doma veľmi na slané a takéto báleše robievam často, buď na večeru, pohostenie pre návštevu, alebo len tak na cesty alebo do prírody. Je to vďačné, chutné, …

Viac ... »

Dyňový vývar

bez zvyškov Dyňový vývar Hodnotienie: 5 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Tento vývar, okrem toho, že je liečivý, ako napokon každá polievka, je aj jedinečný, nakoľko je vlastne uvarený z „odpadu“, respektíve zo zvyškov. Rada varím týmto spôsobom, pretože jednak dokážeme spotrebovať to, čo nám ostane, a zároveň …

Viac ... »

Šťavnaté tekvicové lečo

ako jednoduché jedlá vedia chutiť a dodať telu veľa zeleniny, vitamínov a bielkovín. Šťavnaté tekvicové lečo Hodnotienie: 8 Hodnotenie: 3.88 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Milujem letné zeleninové jedlá zo záhradky a úplne najviac lečo

Viac ... »

Morčacie toliariky s cviklovým čatní

vynikajúce nízkosacharidové jedlo Morčacie toliariky s cviklovým čatní Hodnotienie: 21 Hodnotenie: 4.05 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Recept z knihy ✍️ Úžasná kombinácia šťavnatej fašírky s vychutenou cviklovou prílohou. Toto cviklové čatní je u nás veľmi obľúbené, chutí naozaj neskutočne. Roky som nejedávala cviklu, lebo mi nechutila, resp. som ju …

Viac ... »

Hokkaido-cviklová polievka

Vaša obľúbená polievka, konečne aj na webe. Vymyslela som ju, keď som sa klasických hokkaido polievok už akosi objedla. Chcelo to trochu povýšiť na inú úroveň, tak som pridala cviklu. Chuťovo vyšla neskutočne lahodne. Plus o dôvod viac, ako do tela dostať cviklu. Vôbec ju necítiť.

Viac ... »

Špenátové quesadillas (plnené tortilly)

Quesadillas (kesadily) mám naozaj rada. Sú to neskutočné mexické špenátové tortily, ktoré som naplnila syrom, paradajkou, mrkvou a bazalkou. Sú také chrumkavé. Úplne praskajú každým sústom. Podľa chuti môžete pridať aj šunku.

Viac ... »

Cviklové čatní s cuketovými plackami

Tá kombinácia chutí je proste neskutočná. Musíte vyskúšať 🙂 Cviklové čatní s cuketovými plackami Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 4.5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Tá chuť je FENOMENÁLNA. Roky som nejedla cviklu, lebo mi nechutila, resp. som ju nevedela poriadne pripraviť a najmä dochutiť. Nechápem, ako som mohla bez tej chuti …

Viac ... »

Pečený kapor s teplým šošovicovo-špargľovým šalátikom.

pripravte si zdravy, chutny a lahky obed. Pečený kapor s teplým šošovicovo-špargľovým šalátikom. Hodnotienie: 0 Hodnotenie: 0 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Prečo by ste mali jesť kapra len na vianoce? upečte ho aj cez rok a pripravte gurmánsky obed 🙂 Typ kuchynePrímorská Množstvo Príprava 4 osoby 10 min Doba …

Viac ... »

Krémová polievka z pečených paprík a syrom Manchego

Máte pocit, že stále varíte tie isté polievky dokola? Pripravte si jednu netradičnú a extra delikátnu Krémová polievka z pečených paprík a syrom Manchego Hodnotienie: 4 Hodnotenie: 4.5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Táto polievka je pre naozajstných gurmánov 🙂 chuť pečených paprík je tak delikátna, polievka vďaka nim krémová …

Viac ... »