Domov / Recept / Bleskové proteínové guľôčky

Bleskové proteínové guľôčky

Blesková zdravá sladkosť

Bleskové proteínové guľôčky
Bleskové proteínové guľôčky
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Či už cvičím, alebo nie, vždy sa snažím dodať telu prírodný proteín. Uprednostňujem ho pred rôznymi sušenými náhradami. Vo veľa prípadoch totiž sypané proteíny obsahujú primárne sóju a majú v sebe rôzne arómy či farbivá. Prírodné a nespracované produkty sú preto moja prvá voľba. Tieto bielkovinami nabité guľky sú úžasnou, zdravou sladkosťou, so správnymi tukmi aj cukrami. Vy aj vaše deti si ich zamilujete, také sú úžasné. Niekedy zo zmesi ani nestihnem urobiť guľôčky a vyjedáme ich len tak, lyžičkou.
Množstvo Príprava
25 guličiek 10 min
Množstvo Príprava
25 guličiek 10 min
Bleskové proteínové guľôčky
Bleskové proteínové guľôčky
Hodnotienie: 6
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Či už cvičím, alebo nie, vždy sa snažím dodať telu prírodný proteín. Uprednostňujem ho pred rôznymi sušenými náhradami. Vo veľa prípadoch totiž sypané proteíny obsahujú primárne sóju a majú v sebe rôzne arómy či farbivá. Prírodné a nespracované produkty sú preto moja prvá voľba. Tieto bielkovinami nabité guľky sú úžasnou, zdravou sladkosťou, so správnymi tukmi aj cukrami. Vy aj vaše deti si ich zamilujete, také sú úžasné. Niekedy zo zmesi ani nestihnem urobiť guľôčky a vyjedáme ich len tak, lyžičkou.
Množstvo Príprava
25 guličiek 10 min
Množstvo Príprava
25 guličiek 10 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: guličiek
Postup prípravy
  1. Tvaroh, maslo, med, vnútro vanilkového struku a kokos dáme do misky a poriadne zamiešame. Dochutíme podľa svojej chuti. Tvarujeme guľôčky, ktoré obaľujeme v kokose alebo v pomletých mandliach.
Poznámka k receptu

TIP: Mandľové maslo môžete nahradiť obľúbeným orechovým, napríklad arašidovým alebo kešu. Do zmesi môžete pridať aj ovsené vločky, mandle, orechy, kakao, škoricu, proste na čo máte chuť a čo máte aktuálne v komore. Ak zo zmesi nebudete formovať guľôčky, môžete tvaroh nahradiť aj ricottou.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Kávové zrná

rýchla sladkosť z domácich zásob Kávové zrná Hodnotienie: 10 Hodnotenie: 4.1 You: Hodnotenie receptu Tlačiť …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.