Bleskový čokoládový termix

zdravá a blesková maškrta

Bleskový čokoládový termix
Bleskový čokoládový termix
Hodnotienie: 7
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Poznáte to, dieťa príde za vami a pýta sladkosť. Teraz hneď. Keksíku by ste sa najradšej vyhli, ale práve sa vám nechce nič zložité chystať, nieto ešte piecť. Tak toto je recept presne pre vás. Nevarený termix alebo pudinček, ktorý máte pripravený raz, dva, tri. Príprava blesková, chuť výborná. Moji ho vždy uchmatnú celý, zostane mi tak jedna lyžica na koštovku. A chutí aj mužom. Je to overené, dámy.
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Bleskový čokoládový termix
Bleskový čokoládový termix
Hodnotienie: 7
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Poznáte to, dieťa príde za vami a pýta sladkosť. Teraz hneď. Keksíku by ste sa najradšej vyhli, ale práve sa vám nechce nič zložité chystať, nieto ešte piecť. Tak toto je recept presne pre vás. Nevarený termix alebo pudinček, ktorý máte pripravený raz, dva, tri. Príprava blesková, chuť výborná. Moji ho vždy uchmatnú celý, zostane mi tak jedna lyžica na koštovku. A chutí aj mužom. Je to overené, dámy.
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Avokádo prepolíme, vyberieme kôstku, lyžicou vydlabeme vnútro a dáme do mixéra. Pridáme banány, med, kakao, vnútro vanilkového struku a kvapneme citrónovú šťavu.
  2. Rozmixujeme spolu na hladkú konzistenciu.
  3. Ozdobíme drobným ovocím a nastrúhanou čokoládou.
Poznámka k receptu

TIP: Do termixu môžete pridať aj mandľové alebo arašidové maslo. Výborná je aj ovocná verzia, keď namiesto kakaa pridáte za hrsť či dve bobuľového ovocia. Ak máte radi mätovú chuť, primixujte čerstvé lístky mäty. Banány môžete nahradiť datľovou pastou a budete mať karamelový termix.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Vianočné oplátky

tradičné, chrumkavé a voňavé Vianočné oplátky Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.