Domov / Recipe / Cuketový guláš

Cuketový guláš

neodolateľný

Cuketový guláš
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Neskutočná chuť. Budete vylizovať taniere 🙂 Nikdy by som nepovedala, že guláš bez mäsa vie byť chuťovo tak nenormálny :D. Další míľnik v mojom živote. Toto musíte vyskúšať.
Servings Prep Time
2 litre 15 min
Cook Time
20 min
Servings Prep Time
2 litre 15 min
Cook Time
20 min
Cuketový guláš
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Neskutočná chuť. Budete vylizovať taniere 🙂 Nikdy by som nepovedala, že guláš bez mäsa vie byť chuťovo tak nenormálny :D. Další míľnik v mojom živote. Toto musíte vyskúšať.
Servings Prep Time
2 litre 15 min
Cook Time
20 min
Servings Prep Time
2 litre 15 min
Cook Time
20 min
Instructions
  1. Cibuľky si ošúpeme, nakrájame nadrobno a osmahnem na olivovom oleji dozlatova cca 2-3 minútky. 1 strúčik cesnaku si nakrájame nadrobno a pridáme k cibuľke. Minútku spolu orestujeme.
  2. Cuketu aj zemiaky si nakrájame na malé kocky a pridáme k cibuľke. Ak vám vadí šupka z cukety, a chcete mať guláš jemnejší, ošúpte ju. Pridáme zvyšné dva cesnaky v celku, dochutíme gulášovým korením, mletou červenou paprikou, drvenou rascou, kurkumou, zamiešame a minútku to celé restujeme.
  3. Medzitým si rozmixujeme lečo. Pridáme doňho kečup, víno a sójovú omáčku. Prilejeme k zmesi. Zamiešame a zalejeme vriacou vodou z kanvice - nalejeme 1/2 - 3/4 litra vody. Podľa konzistencie. Vhodíme bobkový list a varíme od zovretia 15 minút. Potom pridáme červenú šošovicu a varíme ešte 10 min. V prípade potreby guláš rozriedime, tak aby mal 2 litre objem. Dochutíme soľou, majoránkou a podávame s čerstvým chlebíkom.
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Zimná krémová šošovicová polievka

zimná zahrievačka Zimná krémová šošovicová polievka Votes: 7 Rating: 3.71 You: Rate this recipe! Tlačiť …

6 komentárov

  1. pan Susienka,
    Vas recept je neodolatelny.
    Dobru chut a Dakujeme

  2. Odskúšane, VYBORNE!!! Všetkým chutil a pýtali si recept 🙂 Vďaka za inšpiráciu. odporúčam každému vyskúšať! ps- cibulku som odflakla, a nebola úplne nadrobno, a potom som to tam cítila (nikto iný to neriešil len ja) .. takže odporučam nakrajať fakt nadrobno ako je v recepte 🙂

  3. Vyborny?. Furt chodim do hrnca,aky je dobry?.

  4. Dobry den, chcem sa opytat, ci je uplne mozne vynechat vino alebo resp. cim ho nahradit, aby to mohlo jest aj dieta. Dakujem

  5. Gulasove korenie??? Nerozumiem k comu…

  6. Vsetko podla receptu, vobec nechutilo 🙁 sklamanie. .. myslim ze par veci v recepte chyba..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *