Domov / Recipe / Najrýchlejšia zmrzlina

Najrýchlejšia zmrzlina

expresne rýchla, neskutočne chutná

Najrýchlejšia zmrzlina
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Zmrzlina, ktorú pripravíte za 5 minút, bez dodatočného mrazenia či miešania, proste okamžite, ako si zmyslíte. Je zdravá, plná bielkovín, viete, čo do nej dáte a chutí neskutočne :* Ak ju chcete bez cukru, stačí dosladiť banánom.
Najrýchlejšia zmrzlina
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Zmrzlina, ktorú pripravíte za 5 minút, bez dodatočného mrazenia či miešania, proste okamžite, ako si zmyslíte. Je zdravá, plná bielkovín, viete, čo do nej dáte a chutí neskutočne :* Ak ju chcete bez cukru, stačí dosladiť banánom.
Ingredients
Servings:
Instructions
  1. Tvaroh, smotanu a cukor spolu premiešame. Pridáme do mixéra spolu s ovocím a zmixujeme v zmrzlinu 🙂
Recipe Notes

TIP : ak by sa vám to nepodarilo rozmixovať na prvýkrát, trošku mixéru pomôžte, pomiešajte a znova mixujte. Namiesto cukru môžete použiť banán, ktorý si predtým ošúpete, nakrájate a zmrazíte. Namiesto tvarohu môžete použiť aj ricottu, alebo hustý grécky jogurt. Ak sa vám podarilo ju urobiť reďšiu, len prisypte ešte ovocie, alebo dajte na 20 min do mrazničky.

Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Tvarohovo-krupicové guľky s jahodami

zdravé rýchle a chutné Tvarohovo-krupicové guľky s jahodami Votes: 2 Rating: 5 You: Rate this …

2 komentáre

  1. Cize musim pouzit len zmrznute ovocie?Z cerstvych jahod to nie je dobre robit?

    • Ja som to robila z cerstvych jahod a bolo to potom riedke. Dala som to do mrazaku, na druhy den to muselo chvilu postat vonku a skrabkali sme to ako jahodovo-smotanovu dren.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *