Tagliatelle tomato sumček olio

jedlo pre celú rodinu 🙂

Cestoviny v paradajkovej omáčke so sumčekom africkým
Cestoviny v paradajkovej omáčke so sumčekom africkým
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 4
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Sú dni, kedy za kvalitný polotovar dám pol kráľovstva. Keď dokážem sýto, zdravo a bleskovo navariť jedlo, ktoré chutí všetkým. Od momentu, kedy zapnete plynák, za 10 min na stole. To jedlo je normálne že gurmánska záležitosť.
Množstvo Príprava
2 porcie 7 min
Doba varenia
2 min
Množstvo Príprava
2 porcie 7 min
Doba varenia
2 min
Cestoviny v paradajkovej omáčke so sumčekom africkým
Cestoviny v paradajkovej omáčke so sumčekom africkým
Hodnotienie: 3
Hodnotenie: 4
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Sú dni, kedy za kvalitný polotovar dám pol kráľovstva. Keď dokážem sýto, zdravo a bleskovo navariť jedlo, ktoré chutí všetkým. Od momentu, kedy zapnete plynák, za 10 min na stole. To jedlo je normálne že gurmánska záležitosť.
Množstvo Príprava
2 porcie 7 min
Doba varenia
2 min
Množstvo Príprava
2 porcie 7 min
Doba varenia
2 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Do kanvice si dáme zovrieť vodu. Vždy to tak robím, perfektne to šetrí čas.
  2. Vriacu vodu si vylejeme do hrnca, vhodíme cestoviny, zapneme sporák a varíme od bodu varu dve minútky. Scedíme si vodu, pridáme kus masla, soľ, citrón šťavu, čerstvé bylinky, kečup, rybu z konzervy trošku rozoberieme, pridáme aj šťavu z konzervy, zamiešame a servírujeme posypané nastrúhaným syrom, alebo parmezánom.
    Vriacu vodu si vylejeme do hrnca, vhodíme cestoviny, zapneme sporák a varíme od bodu varu dve minútky. Scedíme si vodu, pridáme kus masla, soľ, citrón šťavu, čerstvé bylinky, kečup, rybu z konzervy trošku rozoberieme, pridáme aj šťavu z konzervy, zamiešame a servírujeme posypané nastrúhaným syrom, alebo parmezánom.
Poznámka k receptu

TIP : čerstvé cestoviny kúpite v reťazcoch, alebo potravinách v chladiacich boxoch. Nie sú usušené, preto sú pripravené expresne rýchlo a chutne 🙂

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Huspenina podľa babičky

najlepší kolágen na svete je huspenina Huspenina podľa babičky Hodnotienie: 13 Hodnotenie: 4.08 You: Hodnotenie …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.