Najrýchlejšia zmrzlina

expresne rýchla, neskutočne chutná

Najrýchlejšia zmrzlina
Najrýchlejšia zmrzlina
Hodnotienie: 50
Hodnotenie: 3.82
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Zmrzlina, ktorú pripravíte za 5 minút, bez dodatočného mrazenia či miešania, proste okamžite, ako si zmyslíte. Je zdravá, plná bielkovín, viete, čo do nej dáte a chutí neskutočne :* Ak ju chcete bez cukru, stačí dosladiť banánom.
Najrýchlejšia zmrzlina
Najrýchlejšia zmrzlina
Hodnotienie: 50
Hodnotenie: 3.82
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Zmrzlina, ktorú pripravíte za 5 minút, bez dodatočného mrazenia či miešania, proste okamžite, ako si zmyslíte. Je zdravá, plná bielkovín, viete, čo do nej dáte a chutí neskutočne :* Ak ju chcete bez cukru, stačí dosladiť banánom.
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Tvaroh, smotanu a cukor spolu premiešame. Pridáme do mixéra spolu s ovocím a zmixujeme v zmrzlinu 🙂
Poznámka k receptu

TIP : ak by sa vám to nepodarilo rozmixovať na prvýkrát, trošku mixéru pomôžte, pomiešajte a znova mixujte. Namiesto cukru môžete použiť banán, ktorý si predtým ošúpete, nakrájate a zmrazíte. Namiesto tvarohu môžete použiť aj ricottu, alebo hustý grécky jogurt. Ak sa vám podarilo ju urobiť reďšiu, len prisypte ešte ovocie, alebo dajte na 20 min do mrazničky.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Vianočné oplátky

tradičné, chrumkavé a voňavé Vianočné oplátky Hodnotienie: 1 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept …

3 komentáre

  1. Cize musim pouzit len zmrznute ovocie?Z cerstvych jahod to nie je dobre robit?

    • Ja som to robila z cerstvych jahod a bolo to potom riedke. Dala som to do mrazaku, na druhy den to muselo chvilu postat vonku a skrabkali sme to ako jahodovo-smotanovu dren.

  2. Dokonalá robíme pravidelne 🙂

Napísať odpoveď pre Lucia Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.