Domov / Recipe / Hokkaido-cviklová polievka

Hokkaido-cviklová polievka

Hokkaido-cviklová polievka
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Vaša obľúbená polievka, konečne aj na webe. Vymyslela som ju, keď som sa klasických hokkaido polievok už akosi objedla. Chcelo to trochu povýšiť na inú úroveň, tak som pridala cviklu. Chuťovo vyšla neskutočne lahodne. Plus o dôvod viac, ako do tela dostať cviklu. Vôbec ju necítiť.
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
30 min
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
30 min
Hokkaido-cviklová polievka
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Vaša obľúbená polievka, konečne aj na webe. Vymyslela som ju, keď som sa klasických hokkaido polievok už akosi objedla. Chcelo to trochu povýšiť na inú úroveň, tak som pridala cviklu. Chuťovo vyšla neskutočne lahodne. Plus o dôvod viac, ako do tela dostať cviklu. Vôbec ju necítiť.
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
30 min
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
30 min
Ingredients
Servings: porcie
Instructions
  1. Hokkaido, cviklu, rajčinu si nakrájame, dáme do hrnca, pridáme rascu, nalejeme vody asi tak 5 cm nad a varíme 30-40 min domäkka. Ja som robila polievku vo Vitamilk - výrobník rastlinného mlieka na funkcii nutričná kaša. Môžete aj v hrnci normálne a keď bude zelenina uvarená, len ju ponorným mixérom rozmixujete.
  2. Keď je polievka hotová, pretlačíme štvrťku strúčiku cesnaku (doda neskutocnu aromu), pridáme maslo, soľ, med, citrón šťavu, čerstvé bylinky a vo vitamilku alebo ponorným rozmixujeme. Dochutime este ak je treba príp.zriedime vodou.
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Aromatická karfiolová

jednoduchá a delikátna Aromatická karfiolová Votes: 4 Rating: 2.75 You: Rate this recipe! Tlačiť recept …

6 komentárov

  1. Tinuš výborná polievočka, robila som z máslovej tekvice. Mňam

  2. Tinuš výborná polievočka, robila som z máslovej tekvice. Mňam

  3. Vynikajúca polievočka, určite treba vyskúšať 🙂

  4. Pridala som petržlen a zeler a na záver po mixovaní šľahačku. Chutí super a má krásnu farbu 🙂 ja takúto polievku zdobím ešte tekvicovým olejom a semiačkami.

  5. a ešte mrkvu a malú cibuľu hneď na začiazku

  6. Jeden z malo receptov vseobecne, kde ozaj netreba vibec nic menit. Vzdy ked ju zjem, mam.pocit, ze som do seba dostala tonu vitaminiv 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *