Množstvo | Príprava |
26 cm forma | 45 min |
Doba varenia |
15 min |
|
|
Túto tortu keď som vyskúšala, som hneď vedela, že ukladám do obľúbených. Chutila nielen mne ale celej rodine. Ledva som uchránila posledný kúsok, aby som mohla spraviť túto fotku. Vynikajúci ľahučký korpus, chrumkajúce orechy, lahodná vanilková a čokoládová plnka a ja vrchu celé zjemnené šlahačkou. Nechajte sa unášať lahodnou chuťou.
|
TIP: V prípade bezlepkovej verzie múku nahraďte ryžovou múkou. Ak chcete mať z torty tribitku, medzi vanilkový a čokoládový krém rozložte maslové sušienky. Ak nemáte slowtellu, môžete si doma vyrobiť kakaový krém tzv ganache – 50 ml šlahačkovej smotany dáme zovrieť na bod varu, nálamete do nej 80 gram čokolády, zamiešate a rozotriete na upečený korpus.