Mandľové oriešky
Mandľové oriešky
Hodnotienie: 7
Hodnotenie: 4.29
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Moja veľmi dobrá priateľka a úžasná cukrárka Peťka Blascak z Little beans bakery, ktorá vie zdravo a chutne napiecť, akoby ste si to sami doma urobili, mi prezradila recept na neskutočné, rozplývajúce sa mandľové oriešky. No kto by ich nemiloval? 🙂 A ešte sú aj zdravé <3
Množstvo Príprava
25 kusov 30 min
Doba varenia
7 min
Množstvo Príprava
25 kusov 30 min
Doba varenia
7 min
Mandľové oriešky
Mandľové oriešky
Hodnotienie: 7
Hodnotenie: 4.29
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Moja veľmi dobrá priateľka a úžasná cukrárka Peťka Blascak z Little beans bakery, ktorá vie zdravo a chutne napiecť, akoby ste si to sami doma urobili, mi prezradila recept na neskutočné, rozplývajúce sa mandľové oriešky. No kto by ich nemiloval? 🙂 A ešte sú aj zdravé <3
Množstvo Príprava
25 kusov 30 min
Doba varenia
7 min
Množstvo Príprava
25 kusov 30 min
Doba varenia
7 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: kusov
Postup prípravy
  1. Zo všetkých surovín si vypracujeme vláčne cesto, zabalíme do do fólie a odložíme aspoň na hodinu do chladničky.
  2. Trúbu si predohrejeme na 180C, teplovzdušnú na 160C.
  3. Z vychladnutého cesta odštipujeme malé kúsky a vláčame ich do formičiek. Vkladáme toľko, aby bola pokrytá celá formička, ale zároveň v strede necháme malú priehlbinu. Formičky nie je potrebné vymasťovať ani vysypávať. Pečieme cca. 7 minút, po upečení vyberieme z rúry a za cca. 2 minúty vyklopíme z formičiek.
  4. Vo vodnom kúpeli si roztopíme bielu čokoládu a necháme vychladnúť. Následne ju zašlaháme do masla a creame cheese izbovej teploty – všetky suroviny by mali mať rovnakú teplotu.
  5. Oriešky plníme cez cukrárenský sáčok a zlepujeme dokopy. Naplňte ich maximálne 5 dní pred Vianocami.
    Oriešky plníme cez cukrárenský sáčok a zlepujeme dokopy. Naplňte ich maximálne 5 dní pred Vianocami.
Poznámka k receptu

Zdroj : little beans bakery

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.