Protibacilová nátierka
Hodnotienie:
3
Hodnotenie:
4.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Jedna protibacilová pomazánka na víkendové ránko. Cesnaku sa báli aj upíri, bacile z neho rovno odpadnú. A navyše výborne chutí 🙂
Typ jedla
Nátierky
Typ kuchyne
Slovenská
Množstvo
Príprava
2
porcie
5
min.
Množstvo
Príprava
2
porcie
5
min.
Protibacilová nátierka
Hodnotienie:
3
Hodnotenie:
4.33
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Jedna protibacilová pomazánka na víkendové ránko. Cesnaku sa báli aj upíri, bacile z neho rovno odpadnú. A navyše výborne chutí 🙂
Typ jedla
Nátierky
Typ kuchyne
Slovenská
Množstvo
Príprava
2
porcie
5
min.
Množstvo
Príprava
2
porcie
5
min.
Čo budeme potrebovať
150
gram
lučina
alebo cream cheese, tvaroh, syr farmár
15
gram
parmezán
možno nahradiť bryndzou
1,5
strúčik
cesnak
na dochutenie
kurkuma, soľ, citrónová šťava, čerstvá pažítka
Množstvo:
porcie
Postup prípravy
Pažítku si nakrájame, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a necháme postáť.
Medzitým si nastrúhame parmezán a cesnak najemno, pridáme všetky ostatné suroviny a zamiešame.
Najlepšie chutí s kváskovým chlebíkom 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)