Množstvo | Príprava |
36 ks | 30 min. |
Doba varenia | Čas na oddych počas varenia |
15-20 min. | 60 min. |
|
|
Chuťovo neskutočne dobré, jemná oriešková chuť po špalde, nízke, chrumkavé, no zároveň šťavnaté vďaka tvarohovo-lučinovej zmesi s výrazným podtónom malín. S cestom sa vynikajúco pracuje, je vláčne a elastické. Tradičná slovenská kuchyňa zdravo a chutne 🙂
|
TIP : Nenechajte sa odradiť veľkým množstvom surovín 🙂 Je to šup-šup. A v miske to ani nevyzerá, že je toho veľa 🙂 Ak nemáte hrubú múku, použite polohrubú alebo pridajte na gramáži celozrnnú múku. Vločky sú dôležité! Sú na odľahčenie špaldy, aby koláče neboli hutné. Kto neľúbi posýpku, spraví bez, aj tak sú chutné 😉