Brokolicovo-špenátové rizotko
Brokolicovo-špenátové rizotko
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Množstvo
2
Doba varenia
15 min
Množstvo
2
Doba varenia
15 min
Brokolicovo-špenátové rizotko
Brokolicovo-špenátové rizotko
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Množstvo
2
Doba varenia
15 min
Množstvo
2
Doba varenia
15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo:
Postup prípravy
  1. Ryžu si dáme uvariť (používame bio ryžu, naše BIO z Billy je fantastická, doteraz najlepšia).
  2. Na masle si orestujeme červenú cibuľu a strúčik cesnaku, obe nakrájané nadrobno. Osolíme, okoreníme, pridáme chilli, drvenú rascu, majoránku a osmahneme cca dve minútky.
  3. Pridáme nakrájanú zelenú papriku na pásiky a brokolicu odrezanú od stoniek, len kvet a pri stonke, rozobratú na malé časti. Osmahneme cca 5-7 minút. Brokolica by mala zostať chrumkavá.
  4. Pridáme lyžičku domáceho pikantu (paprikovej pomazánky) a listy špenátu. Osmahneme asi minútku, nech sa nám všetky chute prepoja a špenát zmenší. Vypneme.
  5. Nastrúhame avokádo, parmezán, čerstvú petrželku a pridáme ešte kúsok masla. Podľa potreby dosolíme. Podávame s čerstvými cherry rajčinkami pokvapkanými tekvicovým olejom. Bon appetit. 😉
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.