Ryžu si dáme uvariť (používame bio ryžu, naše BIO z Billy je fantastická, doteraz najlepšia).
Na masle si orestujeme červenú cibuľu a strúčik cesnaku, obe nakrájané nadrobno. Osolíme, okoreníme, pridáme chilli, drvenú rascu, majoránku a osmahneme cca dve minútky.
Pridáme nakrájanú zelenú papriku na pásiky a brokolicu odrezanú od stoniek, len kvet a pri stonke, rozobratú na malé časti. Osmahneme cca 5-7 minút. Brokolica by mala zostať chrumkavá.
Pridáme lyžičku domáceho pikantu (paprikovej pomazánky) a listy špenátu. Osmahneme asi minútku, nech sa nám všetky chute prepoja a špenát zmenší. Vypneme.
Nastrúhame avokádo, parmezán, čerstvú petrželku a pridáme ešte kúsok masla. Podľa potreby dosolíme. Podávame s čerstvými cherry rajčinkami pokvapkanými tekvicovým olejom. Bon appetit. 😉
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.