Grilovaný pstruh s petržlenovým pyré Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 3.33 You: Hodnotenie receptu | Tlačiť recept | | | |
Ryby, rybky, rybičky <3 Ľahko stráviteľné s celou radou tých správnych tukov a navyše chutné. Dostala som krásneho slovenského mega pstruha tak som si ho ugrilovala. Výborne ho zjemnilo moje milované petržlenové pyré. Dávajte si pozor na to, odkiaľ máte ryby. Zakaždým keď chodím v reťazcoch medzi mrazenými rybami tak doslova plačem nad kvalitou. Odchované v poľsku, odchované v nórsku, zamorené lovné oblasti fukušimou či najviac znečistené moria fao 61 a 67. Výlov vlečnými sieťami 🙁 kedy zahynie na palube lode tisícka rýb, ktorá čístí ekosystém a následne je vyhodená mŕtva do vody 🙁 Najlacnejšia a ryba Pangasius, ktorá na seba viaže toxický odpad, žralok, ktorý obsahuje vela kadmia či tilapia odchovaná v číne. Veru, nájsť dobrú rybu je tažko. Preto preferujem sladkovodné slovenské ryby - ulovené, kapor, pstruh, sumček, tolstolobik, zubáč, ostriež. Alebo lovené ryby ideálne fao 21 alebo 27 (atlantik). Z tejto oblasti pochádza výborná lovená treska biela aj tmavá. Pražma je výborná ryba. Fao č. 31 či 34 tiež čisté, ale aj iné. Taktiež krevety pozerajte neglazúrované.
Množstvo | Príprava |
2 porcie | 15 min |
Množstvo | Príprava | 2 porcie | 15 min |
| |