Hlivový tatarák
Hlivový tatarák
Hodnotienie: 14
Hodnotenie: 4.57
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Recept na cuketový tatarák milujete všetci. Trošku som zaexperimentovala a urobila ho z hlivy ustricovej a odpadla som z tej chute. Obrovsky nám doma chutí, najmä manželovi. Tá neskutočne mäsitá chuť, kombinácia surovín a vychutenosť. Na raňajky, večere, do práce, aj pre návštevy na očká. Toto si úplne zamilujete 🙂
Množstvo Príprava
2 porcie 15 min.
Doba varenia
10 min.
Množstvo Príprava
2 porcie 15 min.
Doba varenia
10 min.
Hlivový tatarák
Hlivový tatarák
Hodnotienie: 14
Hodnotenie: 4.57
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Recept na cuketový tatarák milujete všetci. Trošku som zaexperimentovala a urobila ho z hlivy ustricovej a odpadla som z tej chute. Obrovsky nám doma chutí, najmä manželovi. Tá neskutočne mäsitá chuť, kombinácia surovín a vychutenosť. Na raňajky, večere, do práce, aj pre návštevy na očká. Toto si úplne zamilujete 🙂
Množstvo Príprava
2 porcie 15 min.
Doba varenia
10 min.
Množstvo Príprava
2 porcie 15 min.
Doba varenia
10 min.
Postup prípravy
  1. Cibuľku si ošúpeme, nakrájame nadrobno a na oleji ju orestujeme dosklovita cca 3 minútky. Pridáme nadrobno nasekaný cesnak a minútku restujeme.
  2. Medzitým si umyjeme a nakrájame na malé kúsky hlivu. Použijeme len hlavičky, nie stonky. Pridáme k restovanej zmesi, posypeme trochou drvenej rasce, znížime oheň, prikryjeme pokrievkou a podusíme 10 minút.
  3. Vypneme, posypeme majoránkou a zamiešame. Počkáme, kým tatarák vychladne a dochutíme horčicou, kečupom, sójovou omáčkou, mletou červenou paprikou, soľou a citrónovou šťavou. Servírujeme na hrianke, tak chutí najlepšie 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.