Nakladaný hermelín
Nakladaný hermelín
Hodnotienie: 16
Hodnotenie: 4.06
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
O nakladanom hermelíne vieme asi všetci 🙂 Väčšinou som si ho objednávala v reštauráciách, až kým ho kamoška Eni pripravila doma.. A vtedy som si povedala prečo nie? Môj manžel ho ľúbi, ja ľúbim jeho a potom bude ľúbiť aj on mňa 😀 Aspoň o trošku viac 😀 Nakladala som ho asi 2 mesiace, pokým som recept vyšperkovala do tejto podoby. Tak vyskúšajte, aby aj vás tí vaši muži ľúbili zas o trošku viacej 🙂 Príprava je extrémne nenáročná.
Množstvo Príprava
1 pohár 15 min.
Množstvo Príprava
1 pohár 15 min.
Nakladaný hermelín
Nakladaný hermelín
Hodnotienie: 16
Hodnotenie: 4.06
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
O nakladanom hermelíne vieme asi všetci 🙂 Väčšinou som si ho objednávala v reštauráciách, až kým ho kamoška Eni pripravila doma.. A vtedy som si povedala prečo nie? Môj manžel ho ľúbi, ja ľúbim jeho a potom bude ľúbiť aj on mňa 😀 Aspoň o trošku viac 😀 Nakladala som ho asi 2 mesiace, pokým som recept vyšperkovala do tejto podoby. Tak vyskúšajte, aby aj vás tí vaši muži ľúbili zas o trošku viacej 🙂 Príprava je extrémne nenáročná.
Množstvo Príprava
1 pohár 15 min.
Množstvo Príprava
1 pohár 15 min.
Čo budeme potrebovať
Množstvo: pohár
Postup prípravy
  1. Hermelín si nakrájame na trojuholníky, cibuľu, papriku, cesnak na pásiky. A môžeme vrstviť. Na dno pohára naukladáme cibuľu, cesnak, papriku, bobkový list, 5 guličiek čierneho korenia. Na to položíme na trojuholníky nakrájaný hermelín. Posypeme grilovacím korením a opäť ukladáme zmes cibule, cesnaku, papriky, bobkáčku, korenia, rasce. A opäť hermelín, korenie a uzavrieme to opäť zmesou cibule, cesnaku a papriky.
  2. Olej, ocot, nadrobno nakrájanú chilli papričku aj s jadierkami, koriander a soľ si poriadne premiešame dokopy. Ochutnajte ju, prípadne dosoľte, pridajte ocot atď. a vylejeme na navrstvenú zmes. Musí byť ponorená. Zavrieme.
  3. Hermelín dáme na parapetu okna na 24 hodín. Potom ho párkrát prevrátime hore dnom a uložíme do chladničky na 2 týždne. Dajte ho niekam dozadu, aby ste ho nevideli, lebo to bude kruté obdobie 😀 Ja nakladám rovno dva, a pokým jeden dozreje, druhý zjeme 😀
    Hermelín dáme na parapetu okna na 24 hodín. Potom ho párkrát prevrátime hore dnom a uložíme do chladničky na 2 týždne. Dajte ho niekam dozadu, aby ste ho nevideli, lebo to bude kruté obdobie :D Ja nakladám rovno dva, a pokým jeden dozreje, druhý zjeme :D
Poznámka k receptu

TIP : Tieto krásne sklenené poháre som kúpila v IKEA za 1,99 eura 🙂

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.