Bravčová panenka s dijonskou omáčkou a plnenými portobellami

Bravčovú panennku sprudka opečieme na grilovacej panvici, potom na výpeku opečieme aj sušené paradajky. Všetko prenesieme na alobal, posolíme, okoreníme, zabalíme a dáme piecť do trúby na cca 30min. Medzitým si pripravíme zemiakovú kašu, ktorú zmiešame s nastrúhaným parmezánom, žĺtkom a muškátovým orieškom. Naplníme portobella a dáme do rúry gratínovať. Ak zvýši kaša, môžme urobiť pusinky. Dijonska omáčka: šlahačkovú smotanu zmiešame s dijonskou horčicou podľa chuti, lyžička kryštálového cukru a prevaríme.

Autor: Anet Rezova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.