DOMÁCA GRANOLA

Potrebujeme (na 1 veľký plech): .400 ml šálka ovsených vločiek .200 ml šálka strúhaného kokosu .200 ml šálka zmesi rôznych orechov posekanách na kúsky .3 PL tekvicových, ľanových, slnečnicových a chia semienok .1 PL škorice .5 PL sušených brusníc .50 g bielej čokolády posekanej na kúsky .100 g kokosového oleja .100 g medu .100 g javorovho sirupu Ako na to: Všetky ingrediencie zmiešajte v jednej väčšej mise a pre ich zlepenie ich zalejte teplou zmesou rozpusteného oleja s medom a javorovým sirupom. Granolu vysypte na papierom vystlaný plech a pečte pri 140°C asi 30 minút. Keď je granola hotová, nechajte ju úplne vychladnúť a až potom polámte na ľubovoľne veľké kúsky. Skladujte vo vzduchotesnej nádobe.

Autor: Barbora Ciesarova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.