Hubové krupoto s cuketou a hráškom

Na masle speníme šalotku, prídáme pokrájané huby (šampiňóny, hliva, …) ochutíme mletou rascou, šoľou. Chvíľu podusíme, prídáme prepláchnuté krúpy, podlievame vodou príp, vývarom a občas premiešame. Pred dokončením pridáme cuketu nakrájanú na kocky a hrášok, ktorý cca minútku prehrejeme. Cuketa má ostať krásne chrumkavá. Na záver môžeme zjemniť kúskom masla. Poznámka: Krúpy možno uvariť zvlášť a hubovo zeleninovú zmes zvlášť, na záver zmiešať a zjemniť maslom.

Autor: Jarmila Gezova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.