Skvelé letné jedlo. Možnosť robiť na grile alebo v rúre. Najprv si na oleji orestujeme cibuľku do sklovita, potom pridáme na kocky nakrájaný baklažán. Restujeme cca 4 minúty a pridáme na kocky nakrájané paradajky. Všetko spolu robíme, kým nebude zmes mäkká – približne 5 minút. Pri konci pridáme nasekaný cesnak, soľ, a čerstvú bazalku. Ciabatty alebo bagetky prekrojíme, opečieme a dáme na ne pripravenú zmes. Na vrch pridáme ešte plátok mozzarelly a dáme zapiecť.
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.