Zapeceny chlebik

Potrebujeme: malý guľatý chlebík 4 plátky mäska, ja som použila chudé stehno soľ, korenie, kari polovicu, alebo malú cibuľku pár cherry rajčín jednu papriku kúsok cuketky za hrsť čerstvého listového špenátu 8 plátkov slaninky plátkový syr, alebo syr na strúhanie Do chleba si vykrojíme nožom kruh „čiapočku“, vytiahneme a celý ho z vnútra vydlabeme, rúru si rozohrejeme na 200 stupňov a chleba do nej dáme asi na 5 minút, aby nám zostal pekne chrumkavý. Mäso si naklepeme, osolíme, okoreníme a z jednej strany posypeme trochou kari. Rozohrejeme olej a mäso opečieme z každej strany, keď máme olej už horúci nakrájame si aj slaninku na plátky a tiež opečieme. Zeleninku a syr si tiež nakrájame na plátky a trocha osolíme. A môžme vrstviť, na spodok si dáme mäso, plátky syra, špenát, cibuľu, na ňu opečenú slaninku, rajčiny, papriku, opäť cibuľku a na záver syr 😀 zakryjeme deklíkom a dáme do rúry asi na 15 až 20 minút 🙂 vytiahneme, vezmeme riadny nožisko a môžme krájať 😀 určite sa budete zalizovať!!!

Autor: Nina Rybka

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.