Cesnakový posúch

Cesto: 500 g hladká múka, 400 ml voda, 2 PL olej, pol kocky droždia, soľ Na potretie: olivový olej, cesnak, soľ, rozmarín Postup: Z múky, vody, droždia, soli a oleja vymiesime cesto, ktoré necháme vykysnúť. Plech potrieme olejom a vysypeme múkou, roztiahneme naň cesto, potrieme zmesou ( zmiešame olej, roztlačený cesnak – tým nešetríme, soľ a rozmarín ). Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C asi 30 minút. Po upečení ešte pokvapkáme olivovým olejom.

Autor: Erika Vrlakova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.