Domáci aperol – ríbezľovo-grepový likér

vynikajúci likér

Domáci aperol - ríbezľovo-grepový likér
Domáci aperol - ríbezľovo-grepový likér
Hodnotienie: 36
Hodnotenie: 3.75
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Fantastický domáci aperol bez cukru, farbív a aróm, dokonca s vitamínmi 🙂 Ohúrite akúkoľvek návštevu. Najprv padnú do kolien z farby a potom z chute . Pripravte si tento úžasný ríbezľovo-grepový likér.
Množstvo Príprava
450 ml 15 min
Množstvo Príprava
450 ml 15 min
Domáci aperol - ríbezľovo-grepový likér
Domáci aperol - ríbezľovo-grepový likér
Hodnotienie: 36
Hodnotenie: 3.75
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Fantastický domáci aperol bez cukru, farbív a aróm, dokonca s vitamínmi 🙂 Ohúrite akúkoľvek návštevu. Najprv padnú do kolien z farby a potom z chute . Pripravte si tento úžasný ríbezľovo-grepový likér.
Množstvo Príprava
450 ml 15 min
Množstvo Príprava
450 ml 15 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: ml
Postup prípravy
  1. Ríbezle si odstopkujeme a dáme do mixére. Vyžmýkame do nich šťavu z grepu a rozmixujeme. Precedíme a prepasírujeme cez sitko, aby sme sa zbavili kôstiek.
  2. Do precedenej šťavy pridáme med a poriadne zamiešame. Vyžmýkame citrón aj limetku (pozor na kôstky). Prelejeme cez sitko do fľaše a dolejeme vodkou. Podávame vychladené buď ako shot, alebo ako špric so sódou, prípadne šampanským.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Zázvorová pálenka

dezinfikuje, pôsobí antibakteriálne a protivírusovo Zázvorová pálenka Hodnotienie: 10 Hodnotenie: 4.9 You: Hodnotenie receptu Tlačiť …

7 komentárov

  1. Je výborný, robila som prvý krát minulý rok a tento rok urobím zasa.

  2. Tinka, prosim ta, ako sa to ma skladovat? A ako dlho asi vydrzi? Vdaka. Zatial je v chladnicke, mnam!

  3. Keď vymixujete ríbezle neurobí sa vám pena? Treba ju pozbierať? Dosť sa jej urobilo, síce nejaká klesla, len ci sa nepokazí drink?? Síce asi nestihne? taký je skvelý ?

  4. Katarina Pilkova

    Pisali ste prosím ako dlho vydrží spravený?

  5. No, mňam, je famózní. Nevydrží, hned se vypije 😄. Děkuji za skvělý recept.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.