Domaci kralik na vine

Na oleji opecieme do zlatista na kocky nakrajane 2 platky slaniny. Slaninu vyberieme. Na vypeku opecieme osoleneho a okoreneneho zajaca zo vsetkych stran. Dame do pekaca ci jenskej misy, takisto aj slaninu.Do vypeku pridame jednu velku nakrajanu cibulu, 2 struciky cesnaku, sampiony 6-7 ks cerstvych, ak nemate, tak posluzia aj z. konzervy. Trochu orestujeme, zalejeme cca 1,5 dcl bielym vinom, 1.5 dcl pretlakom. Korenime, solime, pridame tymian, vetvicku rozmarinu, alebo suseny. Chvilu povarime. V 1 dcl vody zamiesame 1pl muky a tiez pridame-zalejeme zajaca. Strcime do rury a pecieme kym maso nebude hotove. Pocas pecenia omacka krasne zhustne.

Autor: Ingrid Kalazyova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.