Archív článkov

Špenátovo-hráškové rizoto s opečenými hríbikmi

krémové talianske rizotko 🙂 Špenátovo-hráškové rizoto s opečenými hríbikmi Hodnotienie: 18 Hodnotenie: 3.78 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Fantastické krémové talianske rizotko s chuťou cukrového hrášku, podtónom pecorina (ovčí parmezán) a maslovým zjemneným akcentom na záver.. k tomu opečené hríbiky, no niet viac 🙂 a ešte tá farba...tá vás dostane …

Viac ... »

Domáce špaldové krekry

Perfektné krekry pre návštevu, alebo len tak, na chrumkanie k telke 🙂   Domáce špaldové krekry Hodnotienie: 4 Hodnotenie: 4 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Rada chrumkám slané 🙂 Sú úžasné, naozaj. V kombinácii s cesnakom, hrubozrnnou soľou alebo parmezánom sú TOP 🙂 Veľmi sa k nim hodí cenakový dip …

Viac ... »