Kuraci steak s jemne pikantnou zeleninovou omackou a pecenou korenovou zeleninou

200g kuracie prsia, ochutime solou a korenim, v celku opecieme a dame piect na 13 minut. Na omacku si nakrajame na kocky cibulu pol cukety dve paradajky jednu papriku a spolu to vyrestujeme. Pridame trochu cerstvej cili, provensalske bylinky, sol, korenie, cukor, drvene paradjky jednu konzervu, prevarime a rozmixujeme do hladka, dochutime. Nakrajame si mrkvu, petrzlen mozme aj zemiak na hranolky dame do janskej mysi pridame olej sol korenie provensalske bylinky premiesame a dame piect na cca 25-30 minut… Jedlo je zdrave a lahke a zaroven sa perfektne najete… dobru chut

Autor: Branislav Harom

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.