Pečienky umyjeme a aspoň na dve hodiny ponoríme do sladkej smotany. Čím dlhšie, tým lepšie. Na kačacej masti do sklovita opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme pečienky, posypeme korením a pol hodinu pod pokrievkou dusíme. Osolíme až na konci. Ak pečienky zostanú, môžeme z nich na raňajky urobiť chutnú paštétu. Pečienky zomelieme, zmiešame s maslom, trochu horčice, kečupu a na drobno nakrájanú cibuľu.
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.