Tri balicky susienok, Čl škorice a 125g roztopeného masla zmiešame a dame na dno tortovej formy. Odlozime do chladnicky. Zmiešame kelimok jemného tvarohu, kyslej smotany a hrudkoveho tvarohu s citrónovou kôrou, cukrom podľa chuti a vajíčkom. Zmes nalejeme na cesto zo susienok a dáme do rúry vyhriatej na 180°C približne na 25min.. Zatiaľ si nasypeme za hrsť mrazeného lesného ovocia do nádoby, pridáme 0,5l vody, cukor a zlatý klas. Varime, kým nám nevznikne hustý krém. Po upečení cheesecake-u nalejeme krém na vrch a čakáme, kým stuhne ?Nebiiicko na tanieri!
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.