Medovníčky z ražnej múky

Autor: Miriama Valachova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Jeden komentár

  1. 425 g múka celozrnná ražná
    2 ksvajcia
    125 g maslo
    360 g med
    štipka korenie mleté nové
    štipka klinčeky mleté
    1/2 čl škorica mletá
    8 g sóda bikarbóna
    50 g orechy mleté vlašské
    Postup prípravy:
    Zo všetkých surovín spracujeme cesto a necháme ho odpočinúť v chladničke (ale robila som už aj hned a boli rovnake 🙂 )
    Potom cesto vyvaľkáme na hrúbku 4mm a vykrajujeme.
    Pred pečením potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri 170°C cca 10 minút.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.