300 g najemno nastruhanej surovej mrky, 300 g polohrubej muky, 300 g hery, 1 PDP a lyžička sody bicarbony….posypka 2 vanilkove cukre a 100 g praškoveho cukru…suroviny dobre zmiešať a dať oddýchnuť do chladničky, rozdeliť na 2 časti, plniť velmi hustým lekvarom, dobre postlačať a piecť asi 20 minut na 170, teplé pobaliť zmesou vanilkového a praškoveho cukru.
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.