6 bielok vyslahame do snehu, po vyslahani pridavame postupne 120g trstinoveho cukru pokial sa nam nerobia leskle kvaple. Nakoniec este pridame lyzicku kukuricneho skrobu a lyzicu jablcneho octu. Dame do vyhriatej rury na peciacom papiery urobeny kruh z vytvorenej hmoty. Pecieme Cca 45 min na 150 stupnov potom este cca 30-40 min na 100 stupnov. Ruru potom vypneme a korpud tam nechame vychladnut . Pred podavanim vyslahame 33% smotanu s mascarpone a vanilkovym luskom. Hmotu natrieme na korpus a posypeme ovocim. Moj favorit maliny, cernice, cucoriedky. Mnam
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.