Pečená špargľa na cesnaku s kešu orechami

Ingrediencie: 400 g zelenej špargle, 1 PL olivového oleja, 4 prelisované strúčiky cesnaku, štipka morskej soli, štipka mletého čierneho korenia, 40 g kešu orechov, šťava z 1/2 citróna. V malej miske zmiešame olej s cesnakom, korením a soľou. Špargľu umyjeme a uložíme na plech, potrieme pripravenou omáčkou. Pečieme 10 min. na 220 st., potom posypeme orechami a dáme zapiecť na 5 min. na 190 st. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Dobrú chuť

Autor: Ludmila Jarzebowska

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.