Ingrediencie: 400 g zelenej špargle, 1 PL olivového oleja, 4 prelisované strúčiky cesnaku, štipka morskej soli, štipka mletého čierneho korenia, 40 g kešu orechov, šťava z 1/2 citróna. V malej miske zmiešame olej s cesnakom, korením a soľou. Špargľu umyjeme a uložíme na plech, potrieme pripravenou omáčkou. Pečieme 10 min. na 220 st., potom posypeme orechami a dáme zapiecť na 5 min. na 190 st. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Dobrú chuť
Pozri tiež
Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou
Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.